Velmi výrazný buket je tvořen čajovou růží, pomerančem, medem a čerstvě utrženým hroznem. Badyán s vanilkou dotvářejí, spolu s tím co najdeme ve vůni, chuť vína. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb a drůbeže, ale i k dezertům. Teplota podávání je 9 – 11 oC.Ocenění:Platinová (Velká zlatá) mediale, Great American International Wine Competition 2024Zlatá medaile, Hustopečská ...
Buket je intenzivní a rozmanitý plný tónu angreštu, mučenky a rozmačkaného listu černého rybízu. Chuť je plná citrusově ovocná s dominancí grapefruitu a broskve. Doporučujeme podávat k pokrmům se sýrovou smetanovou omáčkou, s chřestem či kozím sýrem. Jeho souhra s chřestem skýtá neuvěřitelný požitek. Teplota podávání je 11 – 13 oC.Ocenění:Stříbrná medaile, Vinum Gradecense – Hradecký Pohár vína...
Víno má velmi intenzivní buket připomínající sušené květiny, především fialky a popata růží, je doplněn o medově citrusové tóny. Chuť je příjemně sladká, přecházející až do kompotovaných mandarinek a medu. Doporučujeme podávat k dezertům. Teplota podávání je 9 – 11 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Vinum Gradecense – Hradecký Pohár vína 2023BarvaBíléZbytkový cukrSladkéOdrůdaPálavaRočník2022PřívlastekV...
Ve vůni převládají tóny citrusů, jež se snoubí s akátovými květy. Výrazně šťavnatá chuť pobízí k dalšímu doušku. Nechybí dlouhý minerální závěr. K zeleninovým jídlům i polévkám, k sladkovodní rybě či jemným paštikám se hodí toto víno. Teplota podávání 9 – 11 oCOcenění:Parlamentní víno roku 2023Zlatá medaile, podoblast Velkopavlovická - nominační soutěž pro Salon vín 2024Ve vůni převládají tóny ...
Víno má velmi intenzivní květnatý buket s tóny mandarinky a medu. Chuť je příjemně svěží s lehkou kořenitostí matky této odrůdy a to vše ještě podtrhuje krásný vanilkový závěr. Doporučujeme podávat k dezertům. Teplota podávání je 9 – 11 oC.Ocenění:Zlatá medaile, Prague Wine Trophy 2023Zlatá medaile, Vinum Gradecense – Hradecký Pohár vína 2023 BarvaBíléZbytkový cukrSladkéOdrůdaPálavaRočník2022Pří...
Jemná květinová vůně je doplněna o aroma lískových oříšků a chlebové kůrky. Příjemně šťavnatá chuť přináší vše z vůně a nepostrádá dlouhý odchod. Vhodné k uzené rybě a masu, k pernaté zvěři, k paštikám. Teplota podávání 10 - 12 oC.Ocenění:Šampion odrůdy, Galerie Rulandských vín 2024Velká Zlatá Medaile, Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Velkopavlovická 2024Velká Zlatá medaile, Zla...
Ve vůni jsou velmi výrazné tóny vanilky, medu a kandovaného exotického ovoce. Chuť je plná, extraktivní se sladkým kouřovým nádechem. Vhodné ke králičí pečeni s fermentovaným špekem a cizrnovou kaší. Teplota podávání 10 - 12 oC.Ocenění:Zlatá Medaile, Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Velkopavlovická 2024BarvaBíléZbytkový cukrPolosuchéOdrůdaRulandské šedéRočník2023PřívlastekVýběr z ...
Kouzelná vůně sušených meruněk, kandovaného ovoce a medu je v chuti doplněna o jemnou kořenitost a spolu s rozinkovými tóny i velmi příjemně osvěžující kyselinkou vytváří nádherný soulad chutě a buketu. Velmi vhodné k ovocným dezertům. Teplota podávání 8 - 10 oC.Ocenění:Zlatá Medaile, Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Velkopavlovická 2024BarvaBíléZbytkový cukrSladkéOdrůdaRyzlink rýn...
Ve vůni se projevuje plností a bohatostí vyzrálých bylina, kandovaných citrusů a kokosu. Vyvážená chuť pikantní kyselinky a zbytkového cukru pobízí k dalšímu doušku. Velmi vhodné k tvrdým kozím sýrům, k paštikám. Teplota podávání 10 - 12 oC.Ocenění:Zlatá Medaile, Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Velkopavlovická 2024BarvaBíléZbytkový cukrSuchéOdrůdaRulandské bíléRočník2023Přívlaste...
Aroma vína je tvořeno tóny plodů divoké třešně a květů jahodníku. Chuť je svěží po jahodách a medovém ananasu s dochutí malinové zmrzliny. Víno můžeme podávat s ledovou tříští ve sklenici, jímž vznikne neuvěřitelně osvěžující nápoj. Teplota podávání 10 - 12 oC.BarvaRoséZbytkový cukrPolosladkéOdrůdaZweigeltrebeRočník2023PřívlastekPozdní sběrObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavl...
Ve vůni ucítíte přezrálé višně, ostružiny a třešňovou marmeládu doplněnou o tóny hořké čokolády. Lesní ovoce najdete i v chuti a se sametovou tříslovinou dotváří plnost tohoto vína. Teplota podávání 14 - 16 oC.BarvaČervenéZbytkový cukrPolosuchéOdrůdaZweigeltrebeRočník2023PřívlastekVýběr z hroznůObjem láhve0, 75 lVinařská oblastMoravaPodoblastVelkopavlovickáObecZaječíTraťU kapličkyAlkohol13, 5%Bez...
Intenzivní vůně je strukturovaná z vyzrálých meruněk, lipového květu a limetky. V chuti se snoubí svěžest citrusových plodů s minerálností a propolisovým závěrem. Velmi vhodné k lehkým úpravám sladkovodních ryb i k telecímu masu. Teplota podávání 9 -11 oC.Ocenění:Prague Premium Gold, Prague Wine Trophy 2023Zlatá medaile, Hustopečská pečeť 2024BarvaBíléZbytkový cukrSuchéOdrůdaRyzlink rýnskýRoční...
Tramín červený má buket tvořený čajovou růží, medem, vanilkou a kouřem. Badyán s vanilkou dotvářejí, spolu s tím co najdeme ve vůni, chuť vína. Víno se velmi hodí ke slavnostním příležitostem. Vhodné snoubení se s ovčími sýry popřípadě lehkými ovocnými dezerty. Teplota podávání je 9 – 11 oC.BarvaBíléZbytkový cukrPolosuchéOdrůdaTramín červenýRočník2023PřívlastekVOC Růžové horyObjem láhve0, 75 l...